Jelenleg 30-40.000 palack bort készítenek évente 6-7 hektárról siklósi és villányi termőterületekről. Ezzel a mennyiséggel a Villány-Siklósi borút kisebb családi termelői közé tartoznak. Ez a kis üzemméret azonban lehetőséget biztosít arra, hogy minden apró részletre odafigyeljenek a termelés során. Ez a legfontosabb ahhoz, hogy magas minőségű villányi borokat készítsenek.
A szőlő feldolgozásánál és a termelési folyamatoknál elsődleges szempont a legújabb technológiák használata.
Fehér boraik hűtött, tartályos erjesztés után, rövid érlelés és készre kezelést követően kerülnek palackba.
Vörös boraik fajtától és stílustól függően 9 -24 hónapos fahordós érlelést kapnak új és másod-harmadtöltésű barrique hordókban, illetve rozsdamentes acél tartályokban.
"Szívemcsücske”. mely nagyot szól, de nem tolakodó. Siklósról az Akasztófa dűlőből. Az erjedést követően 18 hónapig érlelődött 500 literes magyar tölgyfahordóban. Fogyasztását 18 C-on ajánljuk húsételekhez, tésztékhoz. Minden kortyban a szilva. Csodaszép, érett.